GRATIS EVENEMANG I STOCKHOLM


På denna sida samlar vi ett urval av de blogginlägg som gjorts om GRATIS I STOCKHOLM sedan starten. Om du ska blogga om oss och vill synas på denna sida så kontakta oss så kommer vi att länka tillbaka till din blogg. Har du tidigare bloggat om oss och inte hittar din blogg nedan så maila oss en länk till ditt inlägg så kommer den såklart också synas här.

Bloggar

"Smarta semestertips för en prisvärd semester. Har du tunn plånbok eller är du kanske sparsam med semesterkostnaderna? Det är möjligt att få en härlig semester med många fina upplevelser även utan en stor semesterbudget. Semester innebär för många en påkostad utlandsresa. Därför är det lätt att missa vilka kostnadsfria och prisvärda möjligheter som finns i Sommarsverige. Vi har gjort en egen lista med de bästa tipsen. Tänkte du resa med barn? I så fall är det mycket värdefullt att läsa tips av andra barnfamiljer om hur de gjort för att spara pengar. Det kan du göra i olika forum och hemsidor, t.ex. barnsemester.se som erbjuder en omfattande turistguide för dig med barn. Fler tips finns på bl.a. barnensturistguide.se
 
Om du befinner dig i Stockholmsområdet kan du hitta många bra tips om gratis aktiviteter på gratisistockholm.nu och barnistan.se"
 
Ni hittar massor att göra på http://www.gratisistockholm.nu"
 
Länk till bloggen: Viaconto

"Semester med liten budget. Många av oss drömmer om att resa utomlands i sommar. Det kan finnas flera skäl till varför drömmen inte förverkligas, men oftast är det ekonomin som är det avgörande. Det behöver dock inte vara dyrt att resa om man lägger ner lite tid på planering och jämföring. Att resa billigt handlar mycket om just planering och här ger vår familjeekonom Bodil Hallin tre bra tips för hur du reser utomlands med liten budget i sommar:

Välj bort direktflyg. Om du kan tänka dig att mellanlanda så kan du för det mesta få resa lite billigare. Klicka inte i ruta endast direktflyg när du söker.

Välj billigare destinationer. Det bästa sättet att resa på en liten budget är att inte vara inställd på en viss destination.

Byt bostad eller hyr privat. Det finns idag många bra sajter för dig som vill byta bostad eller hyra privat boende på semestern.

Om du ändå tycker det blir för dyrt att resa utomlands på semestern, eller helt enkelt vill prova något nytt på hemmaplan så kommer här fler bra tips från Bodil:

Gratis aktiviteter. Du hittar konserter, kurser och andra aktiviteter som är gratis på gratisnöjen.se eller gratisistockholm.nu

Couchsurfa. Genom organisationen couchsurfing.org kan du bo gratis hemma hos någon som upplåter en soffa eller extrasäng.

Enkla små äventyr. Har du barn kan en cykelutflykt med lägereld och tältning vara ett spännande äventyr. En kanotutflykt med fiske och övernattning på vandrarhem kan också vara ett kul och annorlunda alternativ. Kolla med Turistbyrån hemmavid – de brukar ha många bra semestertips som inte kostar så mycket.

– Själv tycker jag att några riktigt bra böcker är ett måste för en lyckad semester. Det får bli ett långt besök på biblioteket, avslutar Bodil sina semestertips med."

Länk till bloggen: Icanobank

"GRATISISTOCKHOLM - Jag älskar Stockholm, jag har älskat Stockholm sedan första stund och ingen stad har någonsin skänkt mig ett sådant lugn. Vi hör ihop. Det är många av er som mailar mig titt som tätt och undrar vad ni ska göra när vi ska besöka Stockholm. Det finns massor att göra här och jag vill faktiskt tipsa om grymma saker man kan göra här gratis.
 
Hornstulls marknad – Världens mysigaste söndagsnöje fram till September! Här hittar du nytt som gammalt, privatpersoner och företag i en härlig stämning och underbar miljö. God mat och varför inte lite häng på bryggan! Ett måste om du är här en söndag. Börjar 11 slutar 17.
 
Stand up – Gratis standup är sjukt underskattat och en pärla få har upptäckt. Underbara bar, Maffia comedy club eller Big Ben stand up som kör varje tisdag, torsdag och söndag är väldigt bra och trevligt. Dricka gott och skratta i grupp kan aldrig bli fel!
 
Yoga – Träna Qi Gong enligt Biyunmetoden i Kungsträdgården tisdagar och torsdagar, klockan 09.00 – 10.00 fram till torsdag den 15 augusti. Inga förkunskaper behövs och alla är lika välkomna att prova på.
 
Ni hittar massor att göra på http://www.gratisistockholm.nu"
 
Länk till bloggen: Shervin Torkian

"Smarta sommartips för små plånböcker
Sent ute med sommarplanerna och snålt med kronor på kontot? Inga problem. Shortcut har tipsen för en fantastisk sommar som inte kostar skjortan.  Det är inte för sent att skaffa en spektakulär semester – trots skral kassa. Här får du flera matiga tips på hur du kan göra det här till den bästa sommaren någonsin.

Byt bostad
Det finns flera sajter som hjälper dig att byta boende med någon annan under semestern. Om du ändå ska åka bort ett par veckor, varför inte passa på att låna ut ditt boende till någon annan och samtidigt bo gratis på semestern? Kolla in airbnb.com, intervac.se, bostadsbyte.com och interhome.com.

Gratis är gott
Det finns faktiskt massa evenemang som är gratis på sommaren, som Parkteatern till exempel. Kolla in sajter som gratisnojen.se och gratisistockholm.nu, där hittar du massa tips. På turistmal.se kan du även söka specifikt på turistmål som är gratis i Sverige.

Cykelsemester
Kombinera motion med äventyr och ta några dagars cykelsemester. Utnyttja den svenska allemansrätten som innebär att du kan sätta upp ditt tält nästan var du vill ute i naturen. Det finns många olika appar som kan hjälpa dig på vägen. Med Bike-Computer kan du bland annat få vägbeskrivning med gps utan att vara ansluten till internet och på turistmal.se får du tips på äventyr, sevärdheter, boenden och nöjen där du befinner dig.

Betala precis lagom lite
Varför betala mer än nödvändigt? Det finns flera appar som hjälper till att hitta rabatter på nöjen och mat i det område du befinner dig i. Rabble, Let’s deal och Deelo är några exempel.

Extraknäck som fotograf
Gillar du att fota? I så fall kan du ladda ner Foap och extraknäcka som fotograf i sommar. Bilderna du lägger upp där hamnar på foap.com där andra kan köpa dina bilder. Hälften av priset som köparen betalar går direkt till dig. Foap finns att ladda ner till Iphone.

Håll koll på utgifterna
Det är inte de stora inkomsterna utan de små utgifterna som gör dig rik, så håll koll på vad du gör av med på semestern. FOREX Bank har nyligen lanserat en app som kan hjälpa dig med just detta. Gratisappen Splitta håller koll på vem som har betalat vad under semestern, allt ifrån restaurangbesök till hyrbil och bussresor, och sammanställer sedan en utgiftslista för respektive resenär. När resan är avslutad kan användaren enkelt mejla ut en lista över vem som ska betala vad till vem."

Länk till bloggen: Shortcut.nu

"UNDERBARA GRATIS SIDAN - Underbara härliga sida! Fann denna härliga sida i ett letande, om vad man skulle ta sig för med barnen under midsommar! Jag letade igenom, o fann massa roliga aktiviteter men allt kostade dock multum! På sidan Barn i Stan fanns en del, men allt inom pengaområdet (Skansen t ex). Midsommar tycker jag är en tradition och ska firas med glädje, o inte en massa ångest och pusslande för att få ihop den där extra slanten för att överhuvudtaget ha råd att komma in innanför porten! Allt kostar, och allt blir bara dyrare och dyrare! Svårare att hitta ställen som faktiskt är gratis och roligt! Så jag skrev istället i sökmotorn (gratis midsommar firande ) och då äntligen kom jag till denna underbara sida.
Kunde man känna nått annat är ren glädje?

Här kan man hitta allt från saker med barnen, ensamaktiviteter, familjesaker! Samt stränder man knappt visste fanns! All info framkommer även, till varje aktivitet så som engagemang, kontakt, öppettider, erbjudande, tel till vald plats osv. Lätt att finna det man söker då sidan är lättläst och inte komplicerad. Rek denna sida starkt till alla gratis älskare ;-) . Från krog/nattlivet till park/djur med barnen! Som idag midsommar åker jag med familj till Huddinge till Sjödalsparken som har allt för en lyckad midsommar! Och denna underbara park (gratis) fann jag just på denna underbara sida! Ni finner denna underbara sida på http://www.gratisistockholm.nu. In och läs, leta er fram till en lyckad dag ute i solen el en lyckad regnig rå dag inomhus! Leta er fram till en nattklubb som passar gänget ert! Eller en avkopplingplats för familj, vänner el varför inte själv? Massa +++++++ för er som står för denna sida (Gratis i Stockholm ) som hjälpte mig att finna en plats för mig och barnen idag på midsommar 2013. Ni räddade dagen!"
 
Länk till bloggen: Mikkan Procheus

"Gratisnöjen när kassan är skral - Som ej heltidsarbetande människa blir inkomsten inte så fet vissa månader. Det blir liksom inget över till kultur och nöjen. Men jag vet med all säkerhet att när nöden är framme, det är DÅ vi människor blir som mest kreativa. Jag satt och surfklickade i morse och BLOPP, trillade det in ett mejl i inkorgen: "Du har vunnit två biljetter till stand up comedy". Jey! Sånt gör att humöret stiger. Om du är fattig men ändå sugen på att frottera dig i kultur och nöjen på stan ska du gå in på facebook och söka på GRATIS I STOCKHOLM eller http://www.gratisistockholm.nu

Länk till bloggen: Versatile på Jobbkällan

"Gratis i Stockholm - Gratisistockholm.se är en sajt som är bra både för dig som bor i Stockholm, är på genomresa eller turist här. Här finns gratis tips för både unga och vuxna inom flera områden som konserter, filmer, konst & design, sport & motion och mycket mer. De har också ett område som riktar sig till Barn/Ungdom. Läs mer på: www.gratisistockholm.se."

Länk till bloggen: Din tonåring

"Julaktiviteter i Stockholm - För er som vill ut och hitta på saker här i stan så finns det bra tips på Gratisistockholm.nu och Whatsupsthlm.se. Bland annat kan man dansa kring granen på Skansen eller njuta av asiatiskt julbord på Berns om man är trött på den svenska varianten."

Länk till bloggen: Cityscoop Sthlm

"Regnperiod i Sverige - Regnperioden är i full gång i Gambia och när man tittar ut genom fönstret här i Sverige vissa dagar, så kan man nästan tro att vi har regnperiod här också, trots att vi är mitt i sommaren och nyligen har passerat midsommar. I Stockholm har den gambiska kulturveckan precis avslutats och då känns det extra trist att vi inte hade väderleken på vår sida. Vi får dock komma ihåg att vissa saker kan man inte råda över och en sån sak är väderleken. Vi får helt enkelt göra det bästa av situationen. Det är tur att många av aktiviteterna skedde inomhus under kulturveckan, för då spelar väderleken mindre roll. Det finns fler roliga saker att hitta på under sommaren och det är oftast roligare att ge sig iväg på olika evenemang när man slipper bylsa på sig stora, otympliga ytterkläder som vi måste göra under vintern. Många har dock inte råd att betala massa dyra entréer till olika evenemang och särskilt barnfamiljer med många barn, kan ha det tajt att gå runt när det finns många saker att göra. För er som bor i Stockholm vill jag därför passa på att tipsa om sidan Gratis i Stockholm, där man kan få många olika tips på saker att göra som är helt gratis.  För er som inte bor i Stockholm, tipsar jag om att gå in på er kommuns hemsida, där brukar det ofta finnas tips för saker att göra i just din kommun. Just nu har kulturveckan avslutats, men sommaren fortsätter ett tag till när den är slut och då kan det vara kul att ha mer saker att hitta på. Själva håller vi på thegambia.nu på att förbereda artiklar som vi hoppas ni läsare finner intressanta."

Länk till bloggen: The Gambia

"Sol i semesterkassan. Räliga regnrekord kan vi inte göra så mycket åt men en skön semester utan stormar och lågtryck i semesterkassan går att ordna. Här är några recept för en kravfri semester utan vånda över semesterkassan. Sluta snegla på andra och gör det enkelt. En cykelutflykt, en picknick eller en skön stund i solen kan smälla lika högt som en påkostad utlandsresa. Njut av det du kan göra och tänk mindre på det du inte kan göra. Utnyttja tillfällen som dyker upp. På sommaren finns det många gratisnöjen och sista-minuten-erbjudanden. Kolla in evenemang på kommunens hemsida. Fler tips finns på:
www.gratisnojen.se - Gratisnöjen i flera svenska städer
www.gratisistockholm.nu – Gratisevenemang i Stockholm
www.sistaminuten.se – Billiga resor
www.laterooms.com – Bra hotellerbjudanden

Ha koll på småutgifterna. Fika och glass för 30 kr per person och dag i en tvåbarnsfamilj blir 3 600 kronor på en månad. Ta med eget fika och dricka på utflykten. Ge barnen en egen semesterkassa – då får de själva välja vad de vill lägga pengar på.
Har du ont om pengar – ha en veckobudget i stället för en hel semesterbudget. Dela upp semesterkassan och flytta pengar veckovis till ett konto med betalkort. Gör du en dagsutflykt och vill ha järnkoll på hur mycket du gör åt; lägg kortet hemma och ta med kontanter..."

Länk till bloggen: Ikano Bank-bloggen

"Det finns en alldeles underbar sajt jag hittat i mitt letande inför tips på vad som händer i Stockholm, sajten gratisistockholm.nu. Där kan du tävla om biljetter till olika event och hitta tips på vad som händer samt lägga till egna evenemang kostnadsfritt. På sajten finner du evenemang som inriktar sig mot kultur, musik, teater, film, föreläsningar och andra kulturella nöjen och aktiviteter i Stockholm. Du kan ochså gilla sajten under FaceBook. Gå in och läs och kanske hittar du något just du gillar!"

Länk till bloggen: Mitt Andra Liv

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Jag heter Christina och driver familjebloggen Mitt Andra Liv. Den handlar om mitt liv med barn och familj och mitt andra liv då jag minglar runt med andra bloggare, besöker olika event och barnmässor och träffar mycket nya vänner och företag.

"Måste tipsa er om en superbra sida om ni ska åka till Stockholm och inte har så mycket pengar att spendera. Denna sidan har maassa kul! Bla ”Orgelmassage”, ”PC hjälp för seniorer 55+” och ”Högerns hat före och efter Utøya”. Låter inte det som en lyckad kväll?
Heh nä men det är en vanlig kalender med 15 kategorier och nåt som händer varje dag. Igår tex va vi på Maffia Stand Up på Medborgarplatsen, skittrevligt! Och i kväll blir det jazzafton!"

Länk till bloggen: Skrot & skräp i mitt hjärta

"Gratis i Stockholm 5 Years! Hi everyone I hope u’re all having a good day to day. It’s a bit sunny outside and hopefully it’s not going to be that cold. As you can see I’ve put some pictures from Gratis i Stockholms 5th anniversary in Scandic Grand Central. I had a wonderful evening and I must say I think I did good too on stage. Even though it was a Monday it sure felt like a Friday night in the mid 70′s. IT WAS Groovy! I’ve met the most talented and wonderful people that night such as Amalia, a great singer and a dancer. Shy who played the piano that night and sang wonderful love songs. The Neon Romeoz, this band totaly took my breath away. I loved them. Don’t hesitate to check them out! But this event wouldn’t be possible if it wasn’t for Anders Wenman & Tony Bogren. I must say Thank You both for letting me take part of this event."

Länk till bloggen: Sh3rissa

"En lyckad kväll - 5 årsfesten för Gratis i Sthlm.nu blev en riktig succé. Bra lineup och variation och väldigt mkt folk, särskilt med tanke på dagen i veckan. Gjorde en akustisk version av några låtar från 4 Clubs & Hearts vilket börjar kännas mer och mer som det rätta att göra. Sen blev det "som vanligt" en cover på NO DIGGITY, Shystyle, med lite andra harmisar än orginalet. Big up GratisiSthlm för ett grymt event. Hypen har varit bra."

Länk till bloggen: Shy på Finest.se

"Massor av gratis i Stockholm! Ett tips för alla som antingen bor i Stockholm eller ska besöka huvudstaden är att besöka sidan Gratis i Stockholm. Innehållet uppdateras dagligen med evenemang som arrangeras i huvudstadens alla hörn. Allt för att du lätt skall hitta något som passar just dig! Det finns både konserter, kurser, dans m.m."

Länk till bloggen: Gratistokig

Planer inför kvällen. Jäkla bra sida. :)
Big Ben Stand Up - gratis standup comedy i Stockholm: "Ett av många gratisevenemang på www.gratisistockholm.nu"

Länk till bloggen: Peter - Just nu

"The best in life is free - If you are travelling on a tight budget, Stockholm has plenty to offer. I asked some of my colleagues to give me their best ideas.
 
Birgitta, pressofficer german and russian market:
- The changing of the guards at the Royal Palace, travel by subway and see the art (there are guided tours as well) and Parkteatern (park theatre) dance programme in August

Christine, assistant to our CEO and is one of our guides in Stockholm:
- See the beautiful flowers or enjoy the shade of the apple grove at Rosendals Garden Café or take the free boat from Hammarbykanalen (canal) to the sustainable district Hammarby Sjöstad or visit Kulturhuset.

Christina, responsible Stockholm Gay and Lesbian Network:
- You just have to go to Mälarpaviljongen (bar and restaurant) next to the City Hall or Södra Teatern events, restaurants and bars with an amazing view of the city.

Åsa, Stockholm Tourist Center:
- The website ”Gratis-i-Stockholm” (free in Sthlm) is a great starting point with concerts, flee markets and Qi Gong etcetera. The site is in swedish…"

Länk till bloggen: Visit Stockholm Blog

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Jag, Ann-Charlotte Jönsson, som skriver är svensk, men bloggen är på engelska. Bloggen skriver jag i tjänsten som pr-chef för Stockholm. Mitt jobb att få fler turister till huvudstaden. På Blog.visitstockholm.com ger jag mina insidertips om sevärdheter, nya restauranger, aktivitetstips och butiker i Stockholm på engelska.

"För dig som bor i Stockholm finns det en internetsida som listar många av de gratisevenemang som äger rum i staden. Konserter, barnaktiviteter, loppisar, konstutställningar… Det finns mycket att välja på för den som vill roa sig gratis. Det finns även en Facebook-grupp som är knuten till sidan och det anordnas tävlingar då och då."
 
Länk till bloggen: Budgetprinsessan

"Stockholm on a budget. Stockholm has a reputation for being one of the more expensive cities in Europe. If that feels daunting in these tough economic times, then help is on the way! There is a website called Gratis i Stockholm (Free in Stockholm) that collects information about events, happenings and places that are all free of charge. You can search by category (like Museum, Concert, Children, Market, Festival, etc) or by calendar date."

Länk till bloggen: Stockholm Tourist

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Greetings! My name is Sean Naughton and I work as the Concierge at the Rival Hotel, one of the premiere hotels in Stockholm. Through both my work and my personal life I get to experience a lot of what Stockholm has to offer... museums, events, sightseeing tours, adventures, spas, restaurants and nightlife. It's lots of information to absorb and I thought that perhaps a blog would be a great way to collect this information and share it with guests of the Rival Hotel and future Stockholm tourists as well as fans of the city. This is not going to be a site where everything Stockholm has to offer will be listed; instead I will add day by day and week by week my experiences and thoughts exploring this great city, along with practical tips and upcoming events. I hope that you, as a future visitor to Stockholm, will find the information and experiences listed here of use in planning what to do and see during your visit to the Capital of Scandinavia.

"Här har ni en bra sida om gratisaktiviteter i Stockholm."
 
Länk till bloggen: Metrobloggen

Bloggarens egna ord om sin blogg:
En blogg om allt som är gratis och gott!

"Nu när vi har börjat vårt köpfria år måste vi också hitta nöjen som är gratis. När jag letade på internet hittade jag Gratis i Stockholm. Där får man veta vad som är gratis som t ex museer, konserter eller andra evenemang. Nu kanske man tar sig till dom där museerna som man aldrig har varit på bara för att det är gratis. Gratis i Stockhom har också en Facebook-grupp. Dom har också tävlingar där man kan vinna biljetter till olika evenemang".

Länk till bloggen: Annika - a part of Joann blogg community

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Jag är en kvinna på 50+ som gillar att skriva om ditten och datten och då blir det mina tankar kring politik, livet, barnbarnen och katterna.

”Känns som att pengarna börjar tryta nu när alla julklappar ska inhandlas. Ett tips är att gå in på http://www.gratisistockholm.nu och hitta något trevligt gratisevenemang att förlusta sig med. Varför inte gå på någon trevlig konsert eller varför inte tillbringa en dag på museum. Om inte annat så kan man ju ge bort en gratis stand-up-kväll eller en konsertkväll. Det är ju inte helt fel när det är gratis. Kan verkligen rekommendera denna sajt. Mycket trevlig sida med många trevliga gratisevenemang.”

Länk till bloggen: Annsans

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Min tanke med min blogg är att skriva om positiva händelser. Det blir en hel del vinprovningar, förhandsvisningar (bio), vernissage, mässor, fotboll och annat smått och gott. Är en livsnjutare som trivs ute i naturen och gillar att ha det bra. När jag startade min blogg så var min affärsidé att man skulle kunna gå in på min blogg och bara läsa om positiva saker. Om man hade en dålig dag så skulle min blogg vara en upplyftade händelse i tillvaron. Man skulle helt enkelt bli glad när man man gick in på min blogg. Har följt min affärsidé rätt så bra genom mina år.

”Gratis i Stockholm – en superbra hemsida för oss inhemska Stockholmare som ni turister som besöker denna fantastiska stadsdel för en snabbvisit. Gratisistockholm.nu tipsar om spelningar, event, tävlingar och rabatter! Bättre än så kan det faktiskt inte blir, med tanke på att allt det där finns på en och samma hemsida! Dessutom har gratisistockholm.nu ett YouTube-konto, en myspace och en flitigt uppdaterad facebook och även ett twitter. Bästa hemsidan för gratissaker i Stockholm!”

Länk till bloggen: Lanjas

Bloggarens egna ord om sin blogg:
En blogg som innehåller det mesta om vad som försiggår i en 18årings tjejs Stockholmsliv!

”Snart väntar en lång tågresa under vilken jag ska passa på att komma i kapp med recensioner av den senaste tidens sedda filmer. Tills dess vill jag tipsa om Gratis i Stockholm som firar fyra år med över 54 000 gratisevenemang. Jag har själv hittat flera intressanta och/eller roliga evenemang genom deras hemsida, till exempel i filmkategorin. Gratis i Stockholm har även en facebookgrupp med nyhetsbrev och tävlingar. Gratis är gott!”

Länk till bloggen: Filmbilder

”Gratis i Stockholm är en hemsida som tipsar om en massa olika evenemang som är gratis, väldigt bra att kunna kolla in vad som finns där, ifall man inte vill sitta hemma men inte har pengarna för att göra någonting. Väldigt smart, och de har allting uppdelat i kategorier så ifall man är sugen på att t ex gå på nattklubb, konsert, festival mm. så är det bara att klicka in dig på den kategorin! Så kolla in på Gratis i Stockholm nu!”

Länk till bloggen: Hidden Feelings

”One of my favourite site’s has just turned 4.
Check it out for free events in the Stockholm area.”

Länk till bloggen: Robbin K

”Något som jag tycker är bra är saker som är gratis. Om man ska åka till Stockholm så kan man kolla in sajten Gratis i Stockholm för tips på saker som händer och är gratis där!”

Länk till bloggen: Majblomma

”Ville bara tipsa er om sajten Gratisistockholm.nu. En riktigt bra sajt som samlar alla gratis evenemang i Stockholm. Perfekt för en dag då man inte vet vad man ska göra!”

Länk till bloggen: SJ Guide

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Jag är en kille på 17 år från Bagarmossen, en närförort i Stockholm. Jag går sista året på teknikprogrammet med inriktning Datorteknik. Jag har köpt ett Årskort Silver på SJ för att under ett år se Sverige från ett tågfönster. Nja, jag brukar alltid ta en sväng på stan i varje plats jag besöker även om jag håller mig mycket till tågen. Jag är väldigt intresserad av tåg och mitt favorittåg i Sverige är X2000. Bloggen är ett sätt att dels berätta vart jag reser men även för mina tankar kring kollektivtrafik i Sverige. På bloggen lägger jag upp både ris och ros, men oftast tycker jag allt fungerar bra även om det ibland kan bli lite småstrul. Följ gärna mina resor och äventyr på denna blogg!

”I dagarna fyllde GRATIS I STOCKHOLM fyra år och sedan starten har dom haft fler än 600 000 unika besökare och fler än 54 000 gratisevenemang på sajten. Med GRATIS I STOCKHOLM är det lätt att hålla koll på evenemangen i Stockholm, och man kan få uppdateringar via deras websida, men också Facebook, Twitter, Youtube etc. Man får reda på nya tävlingar, erbjudanden och nyheter, och varje veckoslut tipsar de om de allra hetaste gratisevenemangen. Ett självklart val för lokalbefolkning såsom turisten.”

Länk till bloggen: Mitt Stockholm

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Min blogg handlar om mina egna guldställen och aktiviteter i Stockholm som jag som inbiten Stockholmare rekommenderar.

”Som ni kanske förstått så gillar jag saker som är gratis. Gratis är gott eller hur man brukar säga. Några gånger per år åker jag till Stockholm och när man ska dit kan man lika gärna kolla in den här sidan - Gratis i Stockholm - för tips på saker som händer och är gratis där.”

Länk till bloggen: Fairy

”Har du hört talas om sidan Gratis i Stockholm? Det är en jättebra sida som uppdateras dagligen med massor av toppentips på kostnadsfria utställningar och arrangemang i vår huvudstad. På sidan finns något för alla smaker och du kan hitta evenemang för barn/ungdom, inom sport, film och festival, bland mycket annat. Säkert hittar du något som intresserar dig – och bäst av allt det är gratis! Liknande sidor finns även för städer som London och New York. På sidan förekommer det också tävlingar med finfina priser. Är du på väg till Stockholm, eller kanske blivit hemmablind, besök den här sidan och hitta det du letar efter, eller kanske få något annat bra tips. Gratis i Stockholm lägger ut ungefär 1 000 evenemang varje månad!”

Länk till bloggen: Jenny Jon

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Vår vrå av världen,
handlar om stort och smått
om tips och om sånt som är gott
Om sånt man göra och se
något som passar alla är vår idé!
Om två människor och en hund
Kom gärna och hälsa på en stund!

En blogg om allt möjligt och omöjligt för alla möjliga!

”Ett tips till alla er som ska till Stockholm eller som redan bor där! GRATIS I STOCKHOLM är en superbra sida full med erbjudande, tävlingar och tips. Besök den innan nästa besök i storstan och få ut mer!”

Länk till bloggen: GratisFia

Bloggaren egna ord om sin blogg:
Varför betala för något om man kan få det gratis? Tycker ni som jag då är Gratisfia bloggen för er! Här finns tips på saker att beställa, evenemang att besöka, tips på tävlingar att vara med i och annat smått och gott.

”Jag resonerar inte med överkonsumtionen av presenter som sker varje år kring juletid. Människor går back ekonomiskt och blir utmattade. Personligen uppskattar jag mer om någon ger mig något personligt som en egen stickad halsduk en dikt eller en stor kram och några kärleksfulla ord. Men det är skönt att det finns massa roliga gratis aktiviteter man kan göra i Stockholm över jul - kolla in www.gratisistockholm.nu. Visst vore det najs om det fanns en sån här sida i alla städer?”

Länk till bloggen: Visst Vore Det Najs

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Visst Vore Det Najs är en blogg om saker och ting som vore eller som redan är najs...
Som t.ex. en helt grön planet med lyckliga människor eller bara nåt roligt som hänt under dagen! Målet är att inspirera och visionera och framförallt ha kul!

”Tips till alla Stockholmsboende och huvudstadsbesökare. För er som ännu inte har upptäckt eller fått kännedom om denna sida så kommer här nu ett litet tips: Sajten Gratisistockholm.nu är en superb sajt som tar sig tiden att nosa reda på alla gratisevenemang som sker i storstaden - här listas allt från klubbar/konserter, film, dans, scen, träning, konst/design, loppisar, museum, festivaler, föreläsningar - you name it! Den ultimata guiden alltså för dig som ska besöka vår huvudstad och inte har alldeles för mycket pengar på fickan eller helt enkelt vill se vad som händer och var. Ps. De har också en grupp på Facebook som man kan gå med i och få löpande utskick om nya roliga saker på gång!”

Länk till bloggen: Hannoushka

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Om livet som ung, glad, uppbokad och fundersam tjej som hoppar runt i Sverige och världen i sitt sökande efter toppar och dalar. Modell, student, vän, dotter och syster - kärt barn har många namn!

”Gratis i Stockholm... Där satte du kaffet i halsen eller hur ;-) Händer det äntligen? Nej, de jag tänkte berätta om va en sajt jag besöker med jämna mellanrum. Nämligen: www.gratisistockholm.nu. De har en tävling om några biobiljetter och girig som få som jag är, så självklart vill jag göra gratis reklam för dem. Så vad tycker jag om dem: Jag älskar dem! Det finns dagar varje månad när varje 25 årig tjej helt ärligt kan säga att de är ont om pengar i kassan. Då finns de mycket skoj att välja på sajten. Det är olika aktiviteter som passar allt från småttingar till pantertanter. När jag för ett år sen flyttade till Stockholm insåg jag hur Fucking dyrt de är i den här stan, allt kostar. Så jag började desperat leta alternativ och hittade Gratis i Stockholm. Toppen! Tycker det är bra utbud av aktiviteter nästan varje dag, både helger och vardagar. Så nu hoppas jag och blinkar sött med ögonen till redaktionen på Gratis i Stockholm att de sänder mig biobiljetter så jag får gå på dejt snart och mysa i biomörker. Och ni andra, BUMS in på deras hemsida NU!”

Länk till bloggen: Foxy Maja

”Tänkte ge tips på en bra länk för er som vill ha något att göra men inte har så mycket pengar kvar nu i jultider: http://www.gratisistockholm.nu - Webbguiden i Stockholm med endast gratisevenemang. De har en massa olika evenemang där, bara att gå in och kolla. Vet inte om det finns något liknande i övriga Sverige?”

Länk till bloggen: Elr156

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Här skriver jag om mig och mina intressen som är fotografering, mina utflykter hit o dit med kameran förstås & gärna lite fika nedpackad i väskan, mina promenader runt i kring där jag bor, mina underbara katter, mitt intresse för det andliga; är spiritualist och tror på att vi överlever den fysiska döden. Skriver om allt och inget, tankar och funderingar kring stort och smått, och allt kryddas med mina egna bilder.

”Grattis Gratis!!! Gratis i Stockholm är 4 år gammal nu! Där kan du roa dig, för de har fantastiska erbjudanden! En sida av gratisevenemang som är lätt att läsa och att hitta! Perfekt för alla som inte vill ha dyr underhållning.”

Länk till bloggen: Minnas Tankar

”Nu ska jag berätta om en helt fantastisk hemsida, nämligen gratisistockholm.nu. Det är en hemsida som ger dig information om de kommande gratiseventen i stockholm, det är allt från konserter till keramikmålning, till dockteater för barn. Jag är en ständig besökare, och går in i princip varje dag. Och det tycker jag du också ska göra!”

Länk till bloggen: Politician

”Vill passa på att tipsa om Gratis i Stockholm som nu firar att de funnits i 4 år! Kul! Jag prenumererar på nyhetsbrev från dem och får massa gratis tips på evenemang och roligheter som man kan göra och som är gratis. Bra när man är en fattig kyrkråtta!”

Länk till bloggen: ADHD-Systern

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Jag bloggar om ADHD och om att få diagnosen i vuxen ålder. Jag har många bra länktips och personlig ADHD-coaching på bloggen! Syftet är att försöka inspirera och hjälpa andra i liknande situation samt möjlighet att få en personlig kontakt.

Gratisistockholm.nu är en hemsida som har massa bra tips om billiga och gratis saker som finns i Stockholm. De har även bra tävlingar. Jag tycker att hemsidan är jättebra och är abslout värd ett besök.”

Länk till bloggen: Hellavixx

”På Gratis i Stockholm kan man få reda på allt om roliga evenemang m.m. Perfekt för oss Stockholmare! Jättebra sätt att hålla reda på allt som händer runt om i Stockholm, och det bästa av allt är att det är gratis alltihopa!”

Länk till bloggen: Meely

”Det finns något som heter Gratis i Stockholm. Det är en bra sajt där man kan få massor med tips om saker att göra i Stockholm. Jag har hittat rätt mycket som jag roat mig med och vill dela med mig av dem så att fler kan komma ut på roligheter trots ansträngd ekonomi. De tipsar om många olika saker rätt regelbundet och som oftast kan man hitta något som passar oavsett vad man tycker om att göra. Kika in och fundera så är sedan valet ert om att gå med eller inte. Ibland har de även tävlingar där priserna är allting från biobiljetter till annat. Man kan inte förlora, tvärt om, detta är en vinn-vinn- sajt.”
Länk till bloggen: Tigerruffsan

”Hela tiden händer det schyssta grejer i Stockholm som är helt gratis att gå på, olika evenemang och tillställningar. Här vill vi tipsa er om små guldkorn som kan förgylla vardagen och som dessutom är helt gratis. För gratis är gott.”

Länk till bloggen: 365iSthlm

”Tävla med Gratis i Stockholm och du kan vinna ett åkband till Gröna Lund. Sidan har lite tävlingar då & då, dessutom finns där massor med tips och erbjudanden som rör din huvudstad!”

Länk till bloggen: Baxita

”Förutom att söka jobb om dagarna ser jag till att uppdatera mig via http://www.gratisistockholm.nu. Det finns en hel del gratis att göra i Stockholm, och nu pratar jag inte om sopplunch, kyrkokonserter eller tillsammans-stav-vandring. Kolla själva!”

Länk till bloggen: Etzen

”Att få saker gratis är nog det bästa som finns. Blir man bjuden på mat så smakar det godare eller om man får en gåva av en vän eller någon man tycker om så blir man superglad! Här är en länk till er som bor i Stockholm, som vill hitta på saker gratis: gratisstockholm.nu. Jag gillar sidan enormt och vill dela med den till er 08or. Länge leve sparandet och gratis evenemang!”

Länk till bloggen: Spararn

”För er som bor i Stockholm (eller ska dit) så är HÄR en jättebra sida. De tipsar om massor av gratissaker man kan göra i Stockholm, allt från konserter till olika sporter.”

Länk till bloggen: Gratistokig

Bloggarens egna ord om sin blogg:
Min blogg handlar om att tipsa andra om gratis saker, events osv. Därför var ju er hemsida givet att blogga om. Jag tycker själv att det är roligt att leta efter gratistips och jag startade bloggen för jag tyckte att det var synd att hålla alla tips för mig själv.

”Är du kvar i stan i helgen och tänker att du äntligen ska göra alla de där sakerna man kan göra i en stad när solen kikar fram? Ska du hit på besök och bara längtar efter att kasta dig ut? Ska du guida långväga gäster som förväntar sig din gedigna kunskap och uppfinningsrikedom? Då är det lätt att drabbas av beslutsångest. Det är lite som "Spotify-syndromet" – när man har allt framför sig är det omöjligt att komma på något. Gratis i Stockholm listar inte allt du kan göra i Stockholm, men i alla fall allt som är gratis. Allt ifrån klubbar och konserter till poesiaftnar, idrottsevenemang och marknader.”

Länk till bloggen: Resekoll